Over Marlise

Inspiratie op maat 
Marlise is de expert op het gebied van exclusieve wand- en vloerafwerking, in kleur, product en applicatie. Met een prachtige collectie designverven voor wanden en vloeren, die met zorg zijn geselecteerd op kleur en unieke uitstraling. 

De Marlise designverven staan garant voor inspiratie op maat. Kies voor de luxe uitstraling van zijde of de fraaie structuur en glans van zand. Laat je inspireren door stijlvol marmer of het authentieke suède-effect. Of laat je verrassen door de meest creatieve vloerafwerkingen: van een speelse sprankeling tot een uniek eigen ontwerp met foto, tekst of tekening. Een prachtige vloer met de uitstraling van leisteen of een vloer met een rustieke uitraling, ook dat is mogelijk met de Marlise designverven. Alle materialen zijn toepasbaar als subtiele finishing touch of als eyecatcher: de mogelijkheden zijn eindeloos. 

De verschillende lijnen hebben elk een uitgesproken sfeer en bijpassend kleurenpalet. De producten vragen om vakmanschap en daarom is de applicatie van deze producten in handen van professionele applicateurs, die garant staan voor het beoogde effect. Zij kunnen u ook adviseren in de materiaalkeuze en kleur. 

Marlise laat uw interieur tot leven komen!
Marlise maakt deel uit van Wijzonol Bouwverven. 
 

Prijzen op deze website zijn altijd op basis van volle verpakkingen en inclusief BTW. Copyright© 2011 Marlise Paint International B.V