Marlise Vloer op maat

Naam: Marlise Vloer op maat
Prijsindicatie: Afhankelijk van het ontwerp
Toepassing: Vloeren
Uiterlijk: Uniek persoonlijk signatuur
Productuitleg

Productuitleg
Een vloer met daarin een print van een foto, tekst, logo of illustratie? Zelfs het gebruik van uiteenlopende materialen is mogelijk, te denken aan glas, stof, leer of kunststof. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer een vloer met een uniek persoonlijk signatuur. 

Om de mogelijkheden en het ontwerp te bespreken, kunt u een persoonlijke afspraak maken via het contactformulier of 038-4291 100.


Veiligheidsinformatie
U kunt de veiligheidsinformatiebladen voor de Marlise Vloer op maat producten hier downloaden:

Productinformatie
U kunt de productinformatiebladen voor de Marlise Vloer op maat producten hier downloaden:


Applicatie
Het aanbrengen van de vloer is in handen van professionele applicateurs. Zij staan garant voor optimale kwaliteit en het beoogde effect.

Marlise vloeren kunnen op verschillende ondergronden worden aangebracht, o.a. beton, zandcement, graniet of hout. Bij beschadigingen worden eerst reparaties aan de vloer uitgevoerd (zoals het vullen van scheuren en gaten in de ondervloer). De bestaande ondergrond wordt indien nodig eerst voorbewerkt, geschuurd, oneffenheden en/of losliggende delen worden verwijderd. Voordat de eerste laag wordt aangebracht wordt de ondergrond schoon, droog en vetvrij gemaakt. Meerwerk wordt apart berekend door de applicateur. 

Onderhoud
Marlise vloeren zijn makkelijk in onderhoud. Reinigen van de vloer kan met water en een neutraal reinigingmiddel. De gladde, naadloze vloeren zijn geschikt voor mensen met een allergie (o.a. huisstofmijt) of luchtwegaandoening, mits er goed gereinigd wordt. De vloeren zijn goed bestand tegen o.a. vetten, zuren en vloeistoffen. 

Prijzen op deze website zijn altijd op basis van volle verpakkingen en inclusief BTW. Copyright© 2011 Marlise Paint International B.V