Marlise Sparkling

Naam: Marlise Sparkling
Prijsindicatie: 75 euro / per m2
Toepassing: Vloeren
Uiterlijk: Vloer met een subtiele glinstering
Productuitleg

Marlise Sparkling is een naadloze vloer met een subtiele glinstering waardoor de gekozen basiskleur een bijzonder effect krijgt. Creëer bijvoorbeeld een industriële look met grijstinten of gebruik pastelkleuren voor een verfijnde uitstraling. De basiskleur is leverbaar in alle RAL kleuren.
 


Veiligheidsinformatie
U kunt de veiligheidsinformatiebladen voor de Marlise Sparkling producten hier downloaden:
Marlise Sparkling

Productinformatie
U kunt de productinformatiebladen voor de Marlise Sparkling producten hier downloaden:
Marlise Sparkling


Applicatie
Het aanbrengen van de vloer is in handen van professionele applicateurs. Zij staan garant voor optimale kwaliteit en het beoogde effect.

Marlise vloeren kunnen op verschillende ondergronden worden aangebracht, o.a. beton, zandcement, graniet of hout. Bij beschadigingen worden eerst reparaties aan de vloer uitgevoerd (zoals het vullen van scheuren en gaten in de ondervloer). De bestaande ondergrond wordt indien nodig eerst voorbewerkt, geschuurd, oneffenheden en/of losliggende delen worden verwijderd. Voordat de eerste laag wordt aangebracht wordt de ondergrond schoon, droog en vetvrij gemaakt. Meerwerk wordt apart berekend door de applicateur. 

Onderhoud
Marlise vloeren zijn makkelijk in onderhoud. Reinigen van de vloer kan met water en een neutraal reinigingmiddel. De gladde, naadloze vloeren zijn geschikt voor mensen met een allergie (o.a. huisstofmijt) of luchtwegaandoening, mits er goed gereinigd wordt. De vloeren zijn goed bestand tegen o.a. vetten, zuren en vloeistoffen. 

Prijzen op deze website zijn altijd op basis van volle verpakkingen en inclusief BTW. Copyright© 2011 Marlise Paint International B.V