Marlise Rustic

Naam: Marlise Rustic
Prijsindicatie: 60 euro / per m2
Toepassing: Vloeren
Uiterlijk: Gemeleerde, naadloze vloer
Productuitleg

Marlise Rustic is een gemêleerde design vloer. Het systeem is naadloos en oogt daardoor ruimtelijk. Het kleurenpalet is samengesteld uit 8 basiskleuren met overwegend natuurlijke tinten. Door goud of zilver aan de kleuren toe te voegen, wordt het kleurenpallet nog veel groter. Er ontstaat zo een afgeleide kleur met een subtiele glinstering.


Veiligheidsinformatie
U kunt de veiligheidsinformatiebladen voor de Marlise Rustic producten hier downloaden:
Marlise Primer 900
Marlise Rustic
Marlise Additive Silver
Marlise Additive Gold

Productinformatie
U kunt de productinformatiebladen voor de Marlise Rustic producten hier downloaden:
Marlise Primer 900
Marlise Rustic
Marlise Additive Silver
Marlise Additive Gold


Applicatie
Het aanbrengen van de vloer is in handen van professionele applicateurs. Zij staan garant voor optimale kwaliteit en het beoogde effect.

Marlise vloeren kunnen op verschillende ondergronden worden aangebracht, o.a. beton, zandcement, graniet of hout. Bij beschadigingen worden eerst reparaties aan de vloer uitgevoerd (zoals het vullen van scheuren en gaten in de ondervloer). De bestaande ondergrond wordt indien nodig eerst voorbewerkt, geschuurd, oneffenheden en/of losliggende delen worden verwijderd. Voordat de eerste laag wordt aangebracht wordt de ondergrond schoon, droog en vetvrij gemaakt. Meerwerk wordt apart berekend door de applicateur. 

Onderhoud
Marlise vloeren zijn makkelijk in onderhoud. Reinigen van de vloer kan met water en een neutraal reinigingmiddel. De gladde, naadloze vloeren zijn geschikt voor mensen met een allergie (o.a. huisstofmijt) of luchtwegaandoening, mits er goed gereinigd wordt. De vloeren zijn goed bestand tegen o.a. vetten, zuren en vloeistoffen. 

Prijzen op deze website zijn altijd op basis van volle verpakkingen en inclusief BTW. Copyright© 2011 Marlise Paint International B.V