Marlise Nature

Naam: Marlise Nature
Prijsindicatie: Vanaf 85 euro / per m2
Toepassing: Vloeren
Uiterlijk: Authentieke, natuurlijke look
Productuitleg

Marlise Nature is een strakke, naadloze vloer met een authentieke, natuurlijke look. De 6 vergrijsde tinten treffen precies de nonchalante sfeer die zich kenmerkt door stoere en doorleefde materialen. Het eindresultaat is een prachtige vloer met een natuurlijk effect. v


Veiligheidsinformatie
U kunt de veiligheidsinformatiebladen voor de Marlise Nature producten hier downloaden:

Productinformatie
U kunt de productinformatiebladen voor de Marlise Nature producten hier downloaden:
Marlise Nature Primer
Marlise Nature


Applicatie
Het aanbrengen van de vloer is in handen van professionele applicateurs. Zij staan garant voor optimale kwaliteit en het beoogde effect.

Marlise vloeren kunnen op verschillende ondergronden worden aangebracht, o.a. beton, zandcement, graniet of hout. Bij beschadigingen worden eerst reparaties aan de vloer uitgevoerd (zoals het vullen van scheuren en gaten in de ondervloer). De bestaande ondergrond wordt indien nodig eerst voorbewerkt, geschuurd, oneffenheden en/of losliggende delen worden verwijderd. Voordat de eerste laag wordt aangebracht wordt de ondergrond schoon, droog en vetvrij gemaakt. Meerwerk wordt apart berekend door de applicateur. 

Onderhoud
Marlise vloeren zijn makkelijk in onderhoud. Reinigen van de vloer kan met water en een neutraal reinigingmiddel. De gladde, naadloze vloeren zijn geschikt voor mensen met een allergie (o.a. huisstofmijt) of luchtwegaandoening, mits er goed gereinigd wordt. De vloeren zijn goed bestand tegen o.a. vetten, zuren en vloeistoffen. 

Prijzen op deze website zijn altijd op basis van volle verpakkingen en inclusief BTW. Copyright© 2011 Marlise Paint International B.V