Marlise Gietvloer

Naam: Marlise Gietvloer
Prijsindicatie: .
Toepassing: Vloeren
Uiterlijk: Strakke, naadloze vloer
Productuitleg

Marlise Gietvloer is een sterke, strakke design vloer. Het systeem is naadloos en oogt daardoor ruimtelijk. De vloer is gemakkelijk reinigbaar, slijtvast en vloeistofdicht. RAL kleuren of een combinatie van kleuren vormen de basis van uw gietvloer.

Om de mogelijkheden en het ontwerp te bespreken, kunt een een persoonlijke afspraak maken via het contactformulier of 038-4291 100.


Veiligheidsinformatie
U kunt de veiligheidsinformatiebladen voor de Marlise Gietvloer producten hier downloaden:

Productinformatie
U kunt de productinformatiebladen voor de Marlise Gietvloer producten hier downloaden:


Applicatie
Het aanbrengen van de vloer is in handen van professionele applicateurs. Zij staan garant voor optimale kwaliteit en het beoogde effect.

Marlise vloeren kunnen op verschillende ondergronden worden aangebracht, o.a. beton, zandcement, graniet of hout. Bij beschadigingen worden eerst reparaties aan de vloer uitgevoerd (zoals het vullen van scheuren en gaten in de ondervloer). De bestaande ondergrond wordt indien nodig eerst voorbewerkt, geschuurd, oneffenheden en/of losliggende delen worden verwijderd. Voordat de eerste laag wordt aangebracht wordt de ondergrond schoon, droog en vetvrij gemaakt. Meerwerk wordt apart berekend door de applicateur. 

Onderhoud
Marlise vloeren zijn makkelijk in onderhoud. Reinigen van de vloer kan met water en een neutraal reinigingmiddel. De gladde, naadloze vloeren zijn geschikt voor mensen met een allergie (o.a. huisstofmijt) of luchtwegaandoening, mits er goed gereinigd wordt. De vloeren zijn goed bestand tegen o.a. vetten, zuren en vloeistoffen. 

Prijzen op deze website zijn altijd op basis van volle verpakkingen en inclusief BTW. Copyright© 2011 Marlise Paint International B.V