Marlise Floorflakes

Naam: Marlise Floorflakes
Prijsindicatie: Vanaf 70 euro / per m2
Toepassing: Vloeren
Uiterlijk: Talloze mogelijkheden in kleur en uitstraling
Productuitleg

Marlise Floorflakes is een naadloze vloerafwerking met talloze mogelijkheden in kleur en uitstraling. Er zijn 120 verschillende ‘kleurvlokken’ welke eindeloos gecombineerd kunnen worden. De kleurvlokken worden gespoten op de basislaag. Het eindresultaat is een persoonlijke en stijlvolle vloer. De basislaag is leverbaar in alle RAL kleuren


Veiligheidsinformatie
U kunt de veiligheidsinformatiebladen voor de Marlise Floorflakes producten hier downloaden:

Productinformatie
U kunt de productinformatiebladen voor de Marlise Floorflakes producten hier downloaden:


Applicatie
Het aanbrengen van de vloer is in handen van professionele applicateurs. Zij staan garant voor optimale kwaliteit en het beoogde effect.

Marlise vloeren kunnen op verschillende ondergronden worden aangebracht, o.a. beton, zandcement, graniet of hout. Bij beschadigingen worden eerst reparaties aan de vloer uitgevoerd (zoals het vullen van scheuren en gaten in de ondervloer). De bestaande ondergrond wordt indien nodig eerst voorbewerkt, geschuurd, oneffenheden en/of losliggende delen worden verwijderd. Voordat de eerste laag wordt aangebracht wordt de ondergrond schoon, droog en vetvrij gemaakt. Meerwerk wordt apart berekend door de applicateur. 

Onderhoud
Marlise vloeren zijn makkelijk in onderhoud. Reinigen van de vloer kan met water en een neutraal reinigingmiddel. De gladde, naadloze vloeren zijn geschikt voor mensen met een allergie (o.a. huisstofmijt) of luchtwegaandoening, mits er goed gereinigd wordt. De vloeren zijn goed bestand tegen o.a. vetten, zuren en vloeistoffen. 

Prijzen op deze website zijn altijd op basis van volle verpakkingen en inclusief BTW. Copyright© 2011 Marlise Paint International B.V