Designverven wanden

Laat je meenemen door de inspirerende Marlise Designverven

De Marlise designproducten staan garant voor inspiratie op maat. Kies voor de luxe uitstraling van zijde of de fraaie structuur en glans van zand. Of laat je inspireren door stijlvol marmer of het authentieke suede-effect. De materialen zijn toepasbaar als subtiele finishing touch of als eyecatcher: de mogelijkheden zijn eindeloos.

De verschillende lijnen Marble, Silk, Suede en Sandpearl hebben elk een uitgesproken sfeer en bijpassend kleurpalet. De verwerking ervan is in handen van professionele applicateurs, die garant staan voor de optimale kwaliteit en precies het beoogde effect.

Designverven vloeren

Nieuw: Design vloeren van Marlise
Compleet en verrassend totaalconcept


Om het totaalconcept compleet te maken zijn er nu ook Marlise designverven voor vloeren te verkrijgen. Elk product heeft een bijzondere en unieke uitstraling. Laat je verrassen door de meest creatieve vloerafwerkingen: van een speelse sprankeling tot een uniek eigen ontwerp met foto, tekst of tekening. Een prachtige vloer met de uitstraling van leisteen of een vloer met een rustieke uitstraling, ook dat is mogelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

De verschillende lijnen Sparkling, Nature, Flakes, Tattoo en Rustic hebben elk een uitgesproken sfeer en bijpassend kleurpalet. Ook de verwerking van de vloerproducten is in handen van professionele applicateurs, die garant staan voor de optimale kwaliteit en precies het beoogde effect.Prijzen op deze website zijn altijd op basis van volle verpakkingen en inclusief BTW. Copyright© 2011 Marlise Paint International B.V